szabadúszó webdesigner

Webdesign stílusok

Szabadúszó webdesigner -ként fontosnak tartom, hogy folyamatosan figyelemmel kövessem a legújabb design trendeket.

szabadúszó webdesigner

Nézzük mi 2021 legújabb webdesign trendje:

#1. Dark-mode:

Habár a drak-mode trend 2017-ben indult világhódító útjára, igazán 2021-ben robbant be. Nagyon modern hatást kelt, segít kiemelni a különböző design elemeket, és ezzel egy időben kíméli az akkumulátor idejét is. Sőt kíméli az emberi szemet is.

#2. Good bye szimmetrikus elrendezés!

Mint szabadúszó webdesigner nagyon szeretem a nem szimmetrikus elrendezést. Nagyon jól vezeti a szemet és segít a lényegi dolgok kiemelését. Azonban a nem szimmetrikus elrendezésnél törekedni kell az összhangra!

#3. Legyen minél színesebb!

2021 legkiemelkedőbb trendje, hogy minél több és élénk színt jelenítsünk meg a weboldalunkon. A harmóniát azonban továbbra is fontos szem előtt tartani.

#4.Keverjünk!

Fontos, hogy olyan képeket és grafikákat alkalmazzunk a weboldalon, ami maximálisan tükrözi az arculat hangulatát. A legjobb amikor a felhasznált képek és grafikák egyensúlyban vannak, és saját képeket használunk.

#5. <strong>Félkövér?</strong>

A félkövér betűtípus ma is hatalmas sikernek örved, sikere töretlen, nem is csoda, hiszen nagyszerűen vezeti a látogató szemét, és segít a lényegi elemeket kiemelni.

#6. 3D elemek

A mai 3D technológiát már a weboldal tervezésben is alkalmazzunk. Szabadúszó webdesigner -ként én is nagyon szeretem alkalmazni, hiszen nagyon szuperük feltudja dobni a weboldal hangulatát.

Találkozzunk a Facebookon! vagy kapcsolatfelvétel